joi, 28 noiembrie 2013

Termopane ieftine

O fereastra ieftina o puteti regasi intr-o fereastra cu 5 camere Rehau si Feroneria Roto Nt.Preturile sunt extrem de accesibile.Termopane ieftine pentru noi inseamna calitate.





Fereastra Rehau

Noi nu spunem "cuprinzator", doar pentru a obține atenția dumneavoastră. PVC pentru ferestre și uși profilurile noastre armate cu otel sunt conduse printr-un riguros de testare  regim. Le-am pus impotriva conditiilor meteo extreme, testa performanta lor acustice, durabilitate, siguranță un impact și mai mult.

Și am descoperit că formularea noastre de proprietate PVC și ferestre și uși modele out-efectua și dura mai mult decât de materiale alternative, cum ar fi aluminiu, atunci când vine vorba de reducerea de sunet   |  de eficiență energetică  |  durată lungă de viață   |   . ușurința de întreținere

www.termopane-bucuresti.com.ro





Feroneria Roto Nt

Roto creează valori interioare

Peste tot în lume, Roto este sinonim cu sisteme de ferestre inovatoare, individuale și sigure care cresc valoarea adăugată de ferestre și uși pentru oameni.

Soluțiile noastre de securitate combină inteligent, managementul energiei și confort în clădiri, și astfel a crea "valorile interioare" originale pentru toate părțile implicate.


Roto este aproape de client

Pe drumul nostru de a deveni lider de piata in ferestre și tehnologie de ușă, am căutat întotdeauna dialogul cu clienții noștri și-au concentrat puternic pe dorințele și cerințele lor.

Apropierea de client reprezintă un parteneriat de încredere și stabil. În plus, apropierea față de client este rezultatul și, în același timp, baza pentru produse și servicii servi ca model tehnic specifice pentru nevoile clientului - ceea ce face premisa decisiv pentru succesul partenerilor și clienților noștri deopotrivă.


ROTO A INVENTAT DESCHIDEREA OSCILOBATANTA

joi, 5 septembrie 2013

Producem ferestre Rehau

Companie tanara,serioasa,oferim clientilor preturi foarte mici la calitate excelenta.

Ferestrele Rehau folosite impreuna cu ferneria Roto nt sunt tot ce ne trebuei!!!!!


Comanda acum pe www.termopane-bucuresti.com.ro

Telefon-0768.763.354

mail-contact@termopane-bucuresti.com.ro








vineri, 19 aprilie 2013

Argonul si importanta lui...

Nu multi stiu ce face de fapt argonul...

Argonul previne aparitia condensului, multi furnizori de tamplarie il folosesc.In cazul in care sticla va transpira inseamna ca firma respectiva nu a respectat cererea dumneavoastra.Este obligatoriu sa-l folositi.

comanda acum ferestre pvc cu geam termopan de la saint-gobain pe www.termopane-bucuresti.com.ro

sticla 4 anotimpuri

Tot ''pe romaneste'' aflati si ce inseamna sticla 4 anotimpuri sau cu alte denumiri 4 season si dual protect.Daca lociti intr-o zona cu mult soare vara,aceasta sticla respinge razele solare pe timp de vara dar va si mentine caldura in interior pe timp de iarna.Vara nu trebuie sa folositi foarte mult aerul conditionat iar iarna nu trebuie sa dati drumul foarte mult la caldura.In timp se va vedea si la factura de utilitati.

Diferenta de pret dintre low-e si 4 anotimpuri este foarte mica,la noi de exemplu este la acelasi pret.www.termopane-bucuresti.com.ro si cere o oferta de termopane cu sticla 4 anotimpuri. 0768.763.354


SUPER PROMOTIE!! VINO CU OFERTA CEA MAI MICA LA NOI SI ITI OFERIM UN PRET CU 10% MAI MIC!!

STICLA 4 ANOTIMPURI, STICLA LOW-E SI FLOAT

Foarte important la o fereastra este sticla...De ce?Pentru ca acopera 80 % din suprafata unei ferestre.
Exista mai multe variante de sticla perfect adaptate pentru nevoiele dumneavoastra.Cu siguranta toata lumea a auzit de sticla low-e,dar oare stie toata lumea ce inseamna?Mai jos aveti detalii ''pe romaneste'' despre ceea ce inseamna tipurile de sticla.

Despre low-e si cu ce ne ajuta aceasta sticla:

-stati intr-o zona cu multa umbra vara, sticla low-e se poate plia pe nevoia dumneavoastra.Sticla low-e are ca si caracteristici pastrarea caldurii pe timp de iarna.



telefon consilier vanzari 0768.763.354