vineri, 19 aprilie 2013

Argonul si importanta lui...

Nu multi stiu ce face de fapt argonul...

Argonul previne aparitia condensului, multi furnizori de tamplarie il folosesc.In cazul in care sticla va transpira inseamna ca firma respectiva nu a respectat cererea dumneavoastra.Este obligatoriu sa-l folositi.

comanda acum ferestre pvc cu geam termopan de la saint-gobain pe www.termopane-bucuresti.com.ro

sticla 4 anotimpuri

Tot ''pe romaneste'' aflati si ce inseamna sticla 4 anotimpuri sau cu alte denumiri 4 season si dual protect.Daca lociti intr-o zona cu mult soare vara,aceasta sticla respinge razele solare pe timp de vara dar va si mentine caldura in interior pe timp de iarna.Vara nu trebuie sa folositi foarte mult aerul conditionat iar iarna nu trebuie sa dati drumul foarte mult la caldura.In timp se va vedea si la factura de utilitati.

Diferenta de pret dintre low-e si 4 anotimpuri este foarte mica,la noi de exemplu este la acelasi pret.www.termopane-bucuresti.com.ro si cere o oferta de termopane cu sticla 4 anotimpuri. 0768.763.354


SUPER PROMOTIE!! VINO CU OFERTA CEA MAI MICA LA NOI SI ITI OFERIM UN PRET CU 10% MAI MIC!!

STICLA 4 ANOTIMPURI, STICLA LOW-E SI FLOAT

Foarte important la o fereastra este sticla...De ce?Pentru ca acopera 80 % din suprafata unei ferestre.
Exista mai multe variante de sticla perfect adaptate pentru nevoiele dumneavoastra.Cu siguranta toata lumea a auzit de sticla low-e,dar oare stie toata lumea ce inseamna?Mai jos aveti detalii ''pe romaneste'' despre ceea ce inseamna tipurile de sticla.

Despre low-e si cu ce ne ajuta aceasta sticla:

-stati intr-o zona cu multa umbra vara, sticla low-e se poate plia pe nevoia dumneavoastra.Sticla low-e are ca si caracteristici pastrarea caldurii pe timp de iarna.



telefon consilier vanzari 0768.763.354