joi, 28 noiembrie 2013

Termopane ieftine

O fereastra ieftina o puteti regasi intr-o fereastra cu 5 camere Rehau si Feroneria Roto Nt.Preturile sunt extrem de accesibile.Termopane ieftine pentru noi inseamna calitate.





Fereastra Rehau

Noi nu spunem "cuprinzator", doar pentru a obține atenția dumneavoastră. PVC pentru ferestre și uși profilurile noastre armate cu otel sunt conduse printr-un riguros de testare  regim. Le-am pus impotriva conditiilor meteo extreme, testa performanta lor acustice, durabilitate, siguranță un impact și mai mult.

Și am descoperit că formularea noastre de proprietate PVC și ferestre și uși modele out-efectua și dura mai mult decât de materiale alternative, cum ar fi aluminiu, atunci când vine vorba de reducerea de sunet   |  de eficiență energetică  |  durată lungă de viață   |   . ușurința de întreținere

www.termopane-bucuresti.com.ro





Feroneria Roto Nt

Roto creează valori interioare

Peste tot în lume, Roto este sinonim cu sisteme de ferestre inovatoare, individuale și sigure care cresc valoarea adăugată de ferestre și uși pentru oameni.

Soluțiile noastre de securitate combină inteligent, managementul energiei și confort în clădiri, și astfel a crea "valorile interioare" originale pentru toate părțile implicate.


Roto este aproape de client

Pe drumul nostru de a deveni lider de piata in ferestre și tehnologie de ușă, am căutat întotdeauna dialogul cu clienții noștri și-au concentrat puternic pe dorințele și cerințele lor.

Apropierea de client reprezintă un parteneriat de încredere și stabil. În plus, apropierea față de client este rezultatul și, în același timp, baza pentru produse și servicii servi ca model tehnic specifice pentru nevoile clientului - ceea ce face premisa decisiv pentru succesul partenerilor și clienților noștri deopotrivă.


ROTO A INVENTAT DESCHIDEREA OSCILOBATANTA